Workshop - Stretch & Sound

med Barbara Lörincz & Ulrika Lembke

Lördag 2 nov  kl 12-14

 

Följ med oss på en djup och meditativ ljudresa i YinYogans magiska värld. 

Vibrationer utifrån in till kroppen från instrument, men även inifrån och ut, då vi skapar egna vibrationer via ljudningar. Yinyogan släpper på spänningar med lugna rörelser varierat med stilla positioner. Till detta lägger vi till ljud och vibrationer för att assistera våra kroppar till självläkning och återhämtning.  

 

Yinyoga hjälper till att utöka din medvetenhet och släppa taget om våra bestämda föreställningar i livet. Det är en fysisk läkningsprocess som stimulerar Chi-flödet genom vår bindväv/ fascia och stimulerar rörlighet i våra leder medan du slappnar av musklerna. Vilket kommer att ha en lugnande effekt på kroppen och själen.  Ljudet består av bl.a gong, klangskålar, vindspel, trumma och kristallskål.  

 

Vibrationer/ljud påverkar oss på många olika plan, på ett sätt som stimulerar till djupavslappning både kroppsligt och mentalt. Frekvenserna på de olika instrumenten tilltalar olika delar av vår kropp och får den parasympatiska delen av vårt nervsystem att kicka igång.

Låt ditt fokus ligga på tonerna från instrumenten vilket det kommer hjälpa dig att skingra störande tankar och att komma snabbt in i djup, vilsam meditation där stressnivån sjunker.  

 

Varmt välkomna, inga förkunskaper krävs!

 

Investering: 499 kr

Ta med: Mjuka varma kläder och extra filt.

 


Anmälan är bindande läs mer i våra Medlemsvillkor och regler
Självklart kan alla våra kurser och workshops betalas med friskvårdsbidraget.

Betalarens uppgifter

E-post
Personuppgifter

Deltagare