Kurs - Stark Mamma & Bebis

med Daria Formina
 
 

Vill du återfå din styrka och energi efter graviditeten?

Har du svårt att inkludera träning i din nya rutin som mamma?
 
Välkommen till "Stark mamma & bebis" - en 5-veckors kurs speciellt utformad för nyblivna mammor med bebisar från 6 veckor till 9 månader. Konceptet kombinerar träning, social samvaro och stöd. 
 
 
Kursbeskrivning:
Kursen fokuserar på att återuppbygga din styrka, förbättra din kondition och öka din rörlighet, samtidigt som du får kvalitetsstid med din bebis.
 
Vecka 1: Grundläggande styrka
Under den första veckan kommer vi att fokusera på lätta styrkeövningar som hjälper dig att bygga upp kärnmuskulaturen och stärka bäckenbotten efter graviditeten. Målet är att återfå grundläggande styrka och stabilitet, vilket minskar risken för skador och förbättrar din funktion i vardagen.
Vecka 2: Kondition och cirkulation 
Den andra veckan arbetar vi med att förbättra konditionen och öka blodcirkulationen. Vi använder anpassade HIIT övningar och dansbaserad träning. Detta hjälper dig att öka energinivåerna, förbättra hjärthälsan och bränna kalorier på ett skonsamt sätt.
Vecka 3: Flexibilitet och rörlighet
Under vecka tre fokuserar vi på att förbättra flexibilitet och rörlighet. Genom stretching och yogaövningar öppnar vi upp axlar, rygg och höfter för att motverka stelhet och förbättra hållningen. 
Vecka 4: Core och stabilitet
Den fjärde veckan är dedikerad till att stärka magmusklerna och förbättra kroppens stabilitet och balans. Detta hjälper till att stödja ryggraden och minska risken för ryggsmärtor.
Vecka 5: Helkroppsträning
Under den avslutande veckan kombinerar vi styrka, kondition, rörlighet och core för en helkroppsträning. Genom en cirkelträning med stationer som involverar olika muskelgrupper, får du en omfattande träning som stärker hela kroppen, förbättrar konditionen och främjar övergripande kroppshälsa.
 
Vi kommer att inkludera bebisarna genom att använda dem som viktmotstånd i vissa övningar eller ha dem nära i barnvagn/babygym/på mattan. 
 
Praktisk Information:
  • När: 2a okt - 6 nov, onsdagar kl. 12:00, 45 min. pass. (höstlov v44) 

  • Var: MyYogaRoom

  • För vem: Nyblivna mammor med bebisar från 6 veckor till 9 månader.

  • Kostnad: 1200 sek

Extra element:
  • Social tid: Efter varje träningspass finns det tid för mammorna att umgås, dela erfarenheter och stötta varandra.

 

 

Om Daria:
Daria är en certifierad medicinsk massageterapeut, personlig tränare, dans och barre instruktör, kostrådgivare och livsstilscoach. Hon har lett ett framgångsrikt 12-veckors holistiskt hälsoprojekt för nyblivna mammor och brinner för att hjälpa mammor att återfå sin styrka och energi efter graviditeten. Nu erbjuder Daria denna kurs för att dela sin expertis och skapa en stödjande träningsmiljö för nyblivna mammor och deras bebisar.

 

 


Studion hittar du i hjärtat av Limhamn, Malmö.

För mer info kontakta: info@myyogaroom.se

Anmälan är bindande läs mer i våra Medlemsvillkor och regler 

Missat pass kan tas igen på ordinarie schema. Självklart kan alla våra kurser betalas med friskvårdsbidraget.

Betalarens uppgifter

E-post
Personuppgifter

Deltagare