PROVA PÅ - Tjejyoga 9-12 år

med Hanna Lindgren

Torsdag 22 augusti  kl 17-18 

 

Varmt välkommen på Tjejyoga

Yogan tränar din balans, kroppskontroll, smidighet och styrka på ett kravlöst sätt. Detta är en stund helt utan prestation. Alla yogar utifrån egen förmåga. Vi kommer att testa på olika asanas (postioner) som är lämpliga för barn.

Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som vill testa yoga som är anpassad för barn men ändå relativt lik en vuxenyoga-klass. Det är en möjlighet att få en introduktion till yogans fantastiska verktyg både som fysisk aktivitet och som mindfullness aktivitet. Regelbunden yoga praktik bidrar till ökad koncentrationsförmåga och kunskap om att hantera stress, vilket kryper allt längre ned i åldrarna. 

En av de viktigaste delarna av yoga för barn är att skapa en miljö där de känner sig trygga och accepterade. Det handlar inte om att prestera eller jämföra sig med andra, utan snarare att uppmuntra varje individ att lyssna på sin egen kropp och respektera sina egna gränser. Genom att göra yoga till en positiv upplevelse kan barnen lära sig att vara mer medvetna om sig själva och sina känslor.

 

 

Detta är en enstaka möjlighet för att prova på TjejYoga innan kursstart 12 sept 

https://myyogaroom.wondr.se/w_application/applicants/form_view/664748c9-7f7c-4e08-90eb-00420a10001c

 

 

Investering: 150 kr

 

Välkommen att yoga tillsammans på ett prestations- och kravlöst sätt tillsammans med Hanna, utbildad barn- och tonårsyogalärare. 

 


Anmälan är bindande läs mer i våra Medlemsvillkor och regler
Självklart kan alla våra kurser och workshops betalas med friskvårdsbidraget.
 

Betalarens uppgifter

E-post
Personuppgifter

Deltagare