Workshop - Ceremonial Cacao och Breathwork

med Leonie Wendt & Lisa Hamre

Söndag 24 mars kl 18:30-21 

 

Välkommen på transformerande breathwork och Kakaoceremoni - en magisk kväll för reflektion till mars kråkmåne. Fullmånen i Vågens tecken bjuder in oss att andas, meditera och reflektera kring relationer, vänskap och kärlek. 

 

Den här kvällen bjuder Leonie & Lisa in dig till en ceremoniell workshop med fokus på andetagets helande kraft. Landa i din kropp med restorativ yoga och somatisk rörelse, mjukna och öppna ditt hjärta med ceremoniell kakao och låt sedan din monkeymind vila, men din kropp tala genom transformerande breathwork. 

Vår tid tillsammans: 

  • Komma hem till kroppen
  • Kakaoceremoni 
  • Transformerande breathwork
  • Samtal och gemenskap
     

Ta med: 

  • Mjuka, bekväma kläder
  • Anteckningsbok och penna
  • Vattenflaska 

 

Investering; 425kr 
Inga förkunskaper krävs

 

Leonie Wendt Bergmark - Skogskvinna, havsfru och ceremonialist. Med passion för andetagets magiska och helande kraft, örtmedicin, återkoppling till våra kroppar och naturen samt nervsystemsreglering genom somatiska och restorativa rörelsepraktiker. Leonie är yogainstruktör, breathwork och ceremoniell kakao facilitator, jordningsguide, samt utbildad inom nordisk animism och ekopedagogik. Hon tror på den otroliga förändringskraft och förmåga till självläkning som finns i oss alla. Hennes resa i utforskande, utveckling och läkande brinner hon för att dela med sig av, samskapa kring och hålla space för andra att påbörja eller djupdyka i - med och i vår kropp som verktyg. 

"Be reminded of the safe place and sacred space that your body is. Learn to feel it – then start to heal it ✨"

 


Anmälan är bindande läs mer i våra Medlemsvillkor och regler
Självklart kan alla våra kurser och workshops betalas med friskvårdsbidraget.
  

Betalarens uppgifter

E-post
Personuppgifter

Deltagare