Workshop - Life force activation

Life force activation med Jennie Cederlund

Söndag 2 juni kl 17-19

”Life force activation”  (Aktivering av livskraft) är skapat av Jennie Cerderlund efter att ha vidare utvecklat KAP.

Workshopen är för personer som är redo att dyka ner i en djup kontakt med sitt sanna och autentiska jag. Under denna resa förkroppsligar vi vår kreativa livskraft samtidigt som vi utforskar medvetandetillstånd där vi får förståelse för verklighetens sanna natur. När du slappnar av och tar emot kommer din naturliga livskraft att flöda inom dig. De inre hinder som står i vägen för utvecklingen av högre medvetandetillstånd löses upp.  I denna upplevelse får du ett djupt möte med din sanna essens, med balans mellan grundning och expansion.

Din uppgift är att släppa taget medan facilitatorn intuitivt berör olika punkter på din fysiska kropp och överför energi i harmoni med ditt energifält.  Förutom energiarbetet använder vi noggrant utvald musik som stöttar dig på resan genom att fördjupa och förhöja din upplevelse.  

Denna energi är din egen inneboende livskraft och kundalini; facilitatorn agerar som en kanal för energiöverföringen och underlättar återuppväckandet av denna kraftfulla energi inom dig.


Spontana rörelser, känsloreleases  så som skrik skratt och gråt är vanligt. Andra sensationer är att man ser bilder, färger, får visioner, känner en värme eller kyla i kroppen. Man kan även bli tung , uppleva bliss , eller bara vila i ett tillstånd av tillhörighet.
Många upplever att det är en frigörande, renande och läkande process. Den stärker intuitionen, tar dig närmare ditt hjärta och ditt sanna jag.

Även om det som händer på mattan är väldigt härligt och frigörande, så är det vad som händer i livet utanför sessionerna som är det viktiga.

 

FÖRBEREDELSER INFÖR EN KLASS:

  • Ät lätt under dagen och senast 3 timmar innan en klass

  • Undvik kaffe och koffein

  • Undvik alkohol och droger

  • Bär bekväma mjuka kläder

  • Kom med ett öppet sinne 

  • Drick mycket vatten under dagen men även efter klassen, då energin är väldigt utrensande.

 

Investering: 500 kr 

 


Anmälan är bindande läs mer i våra Medlemsvillkor och regler
Självklart kan alla våra kurser och workshops betalas med friskvårdsbidraget.

Betalarens uppgifter

E-post
Personuppgifter

Deltagare