Workshop - After work

Vitalitet och Energi med Barbara Lörincz 

Afterwork FRIDAY Session Vitalitet & Energi

med Barbara Lörnicz

- NYTT DATUM -

Fredag 1 mars kl 18-20

 

Rytmiskt- Somatiska dans Yinyoga & Soundhealing 

Dessa element som vävs samman till ca 2 timmars session där vi rör oss igenom mellan rörelse och stillhet. Vi börjar med en ca 45 rytmisk / estatic dans session baserad på dem 5 rytmer dans. Därefter landar vi långsamt i några yinyoga positioner för öka livsenergi/ qi i kroppen Därefter avslutar vi med Soundhealing och Meditation som avslappning. 

De 5 Rytmerna dans (Gabriella Roth)är en härlig, roligt och utforskande väg till större närvaro, medvetenhet och livskraft, genom rörelse, uppmärksamhet och andning. Musiken består av 5 olika rytmiska faser som vi förvisa igenom. Mindfulness/ medveten närvaro i dynamiska enkla och spontana rörelser som bjuder in till dansglädje, avslappnad känsla , större kroppsmedvetenhet, stabilare självkänsla, ökad energi i kroppen och sinnet Integration via rörelse, rytm, kroppen och själen. 

YinYoga hjälper till att utöka din medvetenhet och släppa taget om bestämda föreställningar i livet. Det är en fysisk och mental läkningsprocess som stimulerar Chi-flödet genom vår bindväv/ fascia och stimulerar rörlighet i våra leder medan musklerna får slappna av fullständigt. 

Soundhealing består av olika vibrationer/ljud och trummor som påverkar på många olika plan, på ett sätt som stimulerar till djup avslappning både kroppsligt och mentalt. Rensar ut spänningar , stress och oro. Allt detta ackompanjeras med olika andningsövningar som lugnar sinnet och fyller kroppen med energi.

 

Investering: 300kr 

 


Anmälan är bindande läs mer i våra Medlemsvillkor och regler
Självklart kan alla våra kurser och workshops betalas med friskvårdsbidraget.
 

Betalarens uppgifter

E-post
Personuppgifter

Deltagare